|
Post by Admin on Jul 12, 2019 0:59:39 GMT
Knežević u Dečiću
Ivan Knežević novo je pojačanje Dečića. Tuzani koji su minule sezone uz dosta muke uspjeli da sačuvaju status drugoligaša, već su angažovali nekoliko provjerenih imena, a Knežević je dokaz da Dečić ima velike ambicije.
Knežević je karijeru gradio u inostranstvu, kao član ruskog Krasnodara, moldavske Dačije, bio je na Tajlandu u ekipi Ubona, te Argira sa Farskih ostrva, dok je u Crnoj Gori bio u Zeti, Mladosti, Petrovcu, Rudaru, a nakon epizode u Otrantu posljednju polusezonu proveo je u ekipi Mladosti iz Lješkopolja…
Pobjeda
|
|
|
Post by Admin on Jul 12, 2019 18:59:57 GMT
Popović u Dinamu iz Vranja
FOTO: Fieldoo
Sa juga Crne Gore na jug Srbije - Stefan Popović (26) novi je golman Dinama iz Vranja.
Doskorašnji član Petrovca i jedan od boljih golmana crnogorskog šampionata dogovorio je jednogodišnju saradnju sa članom Prve lige Srbije, drugog ranga tamošnjeg fudbala, s opcijom produžetka na još jednu - uslov za nastavak saradnje je da se Dinamo vrati u elitno društvo, Superligu.
Popović je angažovan kao jedno od ključnih pojačanja u toj namjeri.
- Klub je veoma ambiciozan i cilj je ekspresan povrataku Superligu. Tome i privuklo da dođem - izjavio je Popović.
Dinamo je mjesto u Superligi izgubio porazom od Inđije u baražu ukupnim rezultatom 3:2.
Pobjeda
|
|
|
Post by Admin on Jul 13, 2019 23:30:18 GMT
Transfer iz OFK Titograda: Zoran Petrović tri godine u Jablonecu
Zoran Petrović, mladi fudbalski reprezentativac Crne Gore, nastavlja karijeru u Češkoj.
Petrović je potpisao ugovor na tri godine sa Jablonecom, gdje već dvije sezone igra Vladimir Jovović.
U transferu 21-godišnjeg napadača posredovao je Igor Gluščević.
Petrović je za OFK Titograd, od sezone 2014/15, odigrao 93 meča u prvenstvu Crne Gore i postigao 25 golova.
Vijesti
|
|
|
Post by Admin on Jul 18, 2019 14:58:19 GMT
Krkotić u Feronikeliju
Nekadašnji crnogorski reprezentativac Miloš Krkotić novi je fudbaler Feronikelija iz Prištine.
Iskusni ofanzivac je prethodnih šest mjeseci proveo u dresu Budućnosti sa kojom je osvojio Kup, s tim što se po završetku sezone sa plavima nije dogovorio o nastavku saradnje.
Dugogodišnji internacionalac bio je blizu nastavka karijere na Kipru, ali je prije dva dana prihvatio ponudu najbogatijeg kluba sa Kosova.
- Potpisao sam ugovor na godinu plus godinu, prezadovoljan sam uslovima. Ovo je najbolji klub na Kosovu, mnogo ulaže u fudbal i ima najveće ambicije. Feronikeli je prvak i vjerujem da ćemo odbraniti titulu, te napraviti ozbiljniji rezultat u Evropi - rekao je Krkotić.
Feronikeli ove sezone učestvuje u kvalifikacijama za Ligu šampiona (sinoć igrali revanš sa velškim TNS), a da „zeleno-bijeli“ rastu, svjedoči činjenica da će 10. avgusta dočekati Milan u prijateljskom meču.
- Tek sam stigao u Prištinu, odradio jedan trening, ali odmah sam shvatio koliko je ovo ozbiljan klub. Dovedan sam kao pojačanje i na meni je da opravdam očekivanja predsjednika, stručnog štaba i navijača. Osjećam se dobro, a kada sam zdrav siguran sam i da će na terenu sve biti kako treba. Brzo ću se uklopiti u ekipu i nadam se odmah početi da igram na visokom nivou. Radujem se izazovu koji me čeka - poručio je Krkotić.
Krkotić je nastupao za Zetu, a trag je ostavio u Dačiji, gdje je stekao status najboljeg stranca u Moldaviji.
Bio je član Mladosti (sadašnjeg Titograda), Metalca iz Gornjeg Milanovca, albanskog Kukešija i Balija iz Indonezije.
Za crnogorsku A reprezentaciju upisao je pet nastupa.
Pobjeda
|
|
|
Post by Admin on Jul 18, 2019 15:05:33 GMT
Vujović u Podgorici
Doskorašnji fudbaler Lovćena Jovan Vujović ima novi klub - dvadesettrogodišnji vezista dogovorio je saradnju sa Podgoricom.
Brzonogi igrač sredine terena imao je tokom pošle sezone dobrih partija u dresu Cetinjana, s tim što su ga povrede spriječile da pokaže više.
Nakon što je Lovćen ispao iz lige, uslijedio je masovni odliv igrača, a među njima se našao i rođeni Nikšićanin.
Vujović je igrao za Sutjesku, potom je prešao u Grbalj, dok je prošle sezone upisao 18 prvenstvenih nastupa za Cetinjane.
Pobjeda
|
|