|
Post by Admin on Jul 20, 2020 18:06:33 GMT
Zečević uzeo papire
Miloš Zečević (FOTO: PV Portal)
Igrački kadar Grblja sve je tanji. Nakon što su saradnju sa „trikolorima“ okončali Miomir Đuričković i Marko Burzanović, redove ekipe koja će od avgusta igrati u drugoligaškom društvu napustio je i Miloš Zečević. Momak koji je prije godinu dana u Radanoviće stigao iz Rudara, kazao je za „Dan“ da će ubrzo znati koja će biti njegova nova destinacija.
- Napustio sam Grbalj, juče sam uzeo papire. Sada treniram samostalno i čekam da vidim šta i kako dalje. Imam par ponuda od strane crnogortskih klubova, ali neću da žurim. Čekam nešto i za inostranstvi i nadam se da ću za desetak dana odlučiti gdje ću nastaviti karijeru - istakao je Miloš Zečević.
Dan Online
|
|
|
Post by Admin on Jul 20, 2020 18:09:02 GMT
Andrija Kaluđerović napustio Kom
Ispadanje iz elitnog fudbalskog karavana Crne Gore u mnogome će promijeniti igrački kadar Koma za sljedeću sezonu. Zlatičane su već napustili Damir Ljuljanović, koji se preselio u Dečić i najbolji strijelac Sava Gardašević, a njihovim stopama je otišao i vezista Andrija Kaluđerović.
- Istekao mi je ugovor sa Komom, tako da sam slobodan u izboru nove sredine. Svom, sada već bivšem klubu, želim ekspresan povratak u Prvu ligu, jer Kom po svemu to i zaslužuje - kazao je za „Dan” Andrija Kaluđerović.
Rođeni Cetinjanin je u dresu ovog podgoričkog tima ove sezone odigrao 22 utakmice. U karijeri je pored matičnog Lovćena nastupao za Jezero, Rudar, OFK Titograd, Grbalj i norveški Henefos.
Dan Online
|
|
|
Post by Admin on Jul 20, 2020 18:11:53 GMT
Raičević otišao
FOTO: reprezentacija.me
Doskorašnji igrač Petrovca, Milivoje Raičević, napustio je ekipu prvoligaša ispod Malog brda i ozvaničio saradnju sa ekipom Sutjeske. Raičević je u Petrovac došao u januarskom prelaznom roku i ostavio dubok trag među „nebeskoplavima”. Prije Petrovca igrao je za Berane, OFK Beograd, Jedinstvo i Budućnost, a nakon pauze zbog povrede stigao je pod Malo brdo.
- Danas i zvanično potpisujem ugovor. Sutjeska je ozbiljan klub i zadovoljan sam uslovima koje smo dogovorili - kazao je Milivoje Raičević.
Kako saznajemo, za odlazak iz Petrovca zainteresovani su još Aleksandar Milić, Halil Muharemović i Miloš Kalezić.
Dan Online
|
|
|
Post by Admin on Jul 21, 2020 20:23:03 GMT
Počeo prelazni rok
Prvi registracioni period (ljetnji) u takmičarskoj sezoni 2020/2021. za igrače klubova svih stepena takmičenja počeo je juče i trajaće do 30. avgusta 2020. godine, osim za igrače futsal klubova i klubova ženskog fudbala, saopšteno je juče iz Fudbalskog saveza Crne Gore. Samim tim, svi klubovi imaće dosta vremena da promijene ili osvježe svoje igračke kadrove i spremni dočekaju početak borbe za bodove.
Ljetnji prelazni rok mogu koristiti igrači svih uzrasta i kategorija klubova, igrači koji se ustupaju ili daju na dvojnu registraciju, fudbaleri koji se vraćaju ili dolaze iz inostranstva i oni čiji su ugovori prestali da važe.
Svi navedeni igrači moraju ispunjavati uslove definisane odredbama Pravilnika o registraciji, statusu i transferu igrača FSCG.
Dan Online
|
|
|
Post by Admin on Jul 21, 2020 20:24:31 GMT
Odlazi i Đalović
Nakon Miloša Zečevića, Marka Burzanovića i Miomira Đuričkovića još jedan fudbaler odlazi ovog ljeta iz Grblja. Prema pisanju portala „cg-fudbal“, iskusni Radomir Đalović neće produžiti saradnju sa klubom iz Radanovića.
Tridesetsedmogodišnji napadač u karijeri je nastupao za ruski Arminiju Bilefeld, Amkar, Sepahan, Rijeku, Rudar, Budućnost, Zagreb, Rapid iz Bukurešta, OFK Titograd. Bio je svojevremeno i reprezentativac Crne Gore, a u crvenom dresu je odigrao 27 utakmica i postigao sedam golova.
Podsjećamo, u Grbalj je stigao u zimskom prelaznom roku, a postigao je jedan gol na jedanaest odigranih utakmica.
Dan Online
|
|